Малки тайни за белите кристали и минерали

Белите кристали се управляват от Луната и са свързани със съня и психическата енергия. Използват се за привличане на късмет и за осигуряване на защита. Те усилват вибрациите на другите камъни и кристали.

Смята се, че могат да заместят камъни от който и да е цвят. Те са символ на честност и невинност.  На начало и край. На женското начало. На раждането и регенерацията. На надеждата и свободата. Помагат за възстановяване на спокойствието. Правят медитацията по-лесна и ефективна.За тези, които вярват – белите кристали лесно се програмират. Те имат способността да запазват и извличат информация и това ще ви позволи да поставите ясно и точно своите намерения на кристалите. Те ще подобрят способността ви да проявявате това, което най-много желаете. 

Белите кристали ще опреснят спомените ви – изострят ума. Полезни са за органите на горната част на тялото. Пречистват кръвоносната система и укрепват имунната система. Стимулират усвояването на витамини и хранителни вещества, особено витамин В.Белите кристали резонират с епифизата и хипофизата, отговорни за функциите на хормоните. Всякакъв  дисбаланс може да бъде отстранен  с помощта на белите кристали. Те се използват за лечение и защита на тялото от слънчево изгаряне, от радиация  и химиотерапия. Използват се за освобождаване на напрежението във физическото тяло. Възстановяват баланса и стимулират метаболизма. Използват се за облекчение на заболявания, засягащи краката – сковани мускули,   бедрата и корема. Осигурят облекчаване на болката и подпомагат значително репродуктивната система. Намаляват болките при спазми.  Регулират телесните течности и сърдечната дейност. Изчистват зрението и облекчават уморените очи.С бели кристали се заболява по-рядко. Те не са заместител на физическите упражнения и здравословната диета, както и на лекарствата, но могат да помогнат при надграждане на здравословен начин на живот!Белите кристали и богатствотоБелите кристали вдъхновят. Облекчават страховете, успокоят ума и вдъхновяват към мечтаене. Насърчават към по-голяма организираност и самодисциплина. Връщат усещането за ред и баланс. Зареждат с умствена острота и предразполагат към взимане на правилни решения.Те са кристали на късмета.  Белите кристали насърчават положителните мисли. Неутрализират страха от провал и разрешават комуникационни проблеми. Повишават нивата на концентрация и дават ясна представа за работа, кариера или финанси.

Бели кристали – любовни отношения

Белите кристали връщат невинността – дават душевна и емоционална яснота.  Носенето на бели кристали предотвратяват и разсейват негативните мисли и емоции. Кристали за настроение и хармония, мир и спокойствие в отношенията. Премахват разрушителните влияния. Освобождават страховете и премахват депресията –  заменят ги с надежда, оптимизъм и спокойствие. Свалят задръжките и ограниченията в любовните връзки.

Как да използвате белите кристали за най-добри резултати

Белите кристали могат да бъдат поставени във всекидневната, за повече спокойствие и хармония в семейството. Внасят светлина и свежест в пространството. Зареждат го и премахват всяка следа от застояли или вредни енергии. Не забравяйте редовно да почиствате и измивате кристалите си. Експериментирайте и ги поставяйте в различни части на дома и офиса си.Поставени до леглото или под възглавницата гарантират дълбок, релаксиращ и пълноценен сън.  Лунният камък е много подходящ за това.Белите кристали изглеждат прекрасно, когато се носят като бижута. Носят се близо до пулсовите точки. Най-добрата комбинация за използване с бели кристали Има много страхотни комбинации, които можете да направите, когато става въпрос за бели кристали и всяка комбинация ще е мощна и ефективна. Можете да опитате да ги комбинирате с кристали и минерали в бяло – кварц, топаз, арагонит, хаулит, сколецит, селенит, опал, кунцит, улексит или ахат. За духовно израстване и себепознание съчетавайте с берил, лепидолит, селенит, калцит, кварц и лунен камък. С помощта на тази комбинация ще можете да оцените напълно и да разберете цикличния характер на Вселената.

Медитация с бели кристали

Белите кристали са символ на обновяване и прераждане, поради което техните енергии са изключително полезни, когато се използват в медитация с цел преминаване към следващата фаза в живота. Ако очаквате една глава в живота да приключи и друга да се отвори, белите кристали ще ви уверят, че тази промяна ще бъде положителна. Кристалите действат като водачи, които помагат да разберете света отвъд видимото. Когато медитирате с тях, вие ефективно ще просветлите душата си. Кристалите привличат енергии, които внасят яснота на ума и осветяват пътя за вас, за да можете да вървите по предначертания си път, без да се отклонявате от него.

Белите кристали символизират регенерацията, надеждата и оптимизма. Кристалите носят енергия, която позволява на даден човек да се сработва с инакомислещи хора. Ще се научите да приемате различни мнения и ситуации с повече оптимизъм и позитивност, защото белите кристали изпълват с надежда за по-пълноценен живот.

Белите кристали ще ви помогнат да проявите всичките си вътрешни желания и мечти в резултатите, които искате. По същество тези кристали улесняват самопознанието. Поддържането на кристалите близо до вас ще ви помогне да разберете по-добре заобикалящата ви среда и всъщност да станете по-внимателни към действията си. Белите кристали притежават голям потенциал за ново учене и мъдрост, поради което медитирането с тях ще ви позволи да отворите неизползваните части от вашето съзнание, и да възприемете себе си в различна светлина. Кристалите са много полезни за хора, които желаят да обновят вътрешната си енергия.

Белите кристали носят пречистваща енергия която може да изчисти блокажите по пътя ви. Те ще ви подготвят физически, емоционално, психически и духовно, когато трябва да започнете нещо ново. Започнете да носите бели кристали, когато срещате препятствия по пътя си. Те ще ви дадат умствена яснота и ще пречистят вашите мисли и действия.

Лечебните им свойства разсейват негативните мисли и чувства. Те ще засилят усещането ви за осъзнаване и ще подобрят възприятията ви. С помощта на белите кристали емоционалното ви здраве ще се подобри и ще намерите повече причини да обичате, да се смеете и да живеете живот в мир и хармония!