Малки тайни за розовите кристали и минерали

Розовите кристали са много красиви. Микс от червено и бяло - червеният цвят символизира огнени емоции и силни страсти, а белият ги омекотява и успокоява.

Розовите кристали са символ  на желанието за по-добър, по-щастлив живот, изпълнен с любов, привързаност и радост. Те символизират любовта. Изпълват с чувство на утеха, приемане и нежност. Успокояват, облекчават   емоциите и тялото и зареждат, и  подхранват с енергия. Насърчават самоприемането, самооценката, любовта към себе си.Когато избирате розови кристали, проучете значението на кристала, който ви привлича, така че да можете да изберете този, който е най-съвместим с вас като цяло. Розовите кристали  и минерали са идеални за физическа, емоционална, умствена и духовна защита. Помагат за отстраняването на нежелани мисли и психически стрес. Подсилват въображението и креативността.  Носят радост и лекота. Стимулират ума. Внасят светлина и релаксираща енергия в сърцето, и съживяват емоциите. Помагат за преодоляване на  депресията и за изцелението на емоционални рани. Освен това насърчават приемането и даването на прошка. Помагат за преодоляване на свенливостта и насърчават изразяването на емоциите. Те внасят и повече любов и игривост във взаимоотношенията. Укрепват и възстановяват  баланса на енергиите в тялото. Влияят на метаболизма на глюкозата, за това  се препоръчват  на диабетици. Помагат за регулиране на жлезите. Използват се при лечение на кръвни нарушения,   на вените и тяхната еластичност.Розовите кристали действат като магнит – привличат всичко, от което се нуждаем в живота си, за да можем да израстваме и да се развиваме. Те са кристали на силата и проницателността. Носят просперитет и изобилие. Отварят сърцето за всякакъв вид любов. Розовите кристали са и мощни лечебни кристали. Препоръчително е да носим розови кристали, когато търсим нова любов или искаме да подправим връзката си. Носенето на розови кристали намалява конфликтите с хората, с които работим.Розовите кристали носят енергията на огъня, топлината, ентусиазма, активността и яркостта. Те са топлина, страст, емоция и действие. Има много камъни и кристали, които могат да се комбинират с розовите кристали, но най-добрите комбинации са и други розови кристали! Някои от тях включват родохрозит, родонит, розов кварц, розов опал, розов турмалин, морганит, халцедон… Много лечители обичат да използват кристали от този цвят, за да балансират енергиите в тялото. Можете да носите розови кристали като гривна. Розовите кристали изглеждат много женствени и изящни, когато се използват в гривни. Гривните не са само красиви бижута, които могат да се носят ежедневно. Те са и прекрасни подаръци за всеки, роден през м.  октомври. А могат да бъдат и прекрасен подарък за вашата майка, сестра, най-добър приятел, братовчед или романтичен партньор.

Розовите кристали насърчават творчеството, оптимизма и ентусиазма. Те позволяват да се чувстваме свободни от страховете и задръжките. Изглеждат много женствени и меки, примамващи в деликатната си красота и елегантност. Тези кристали са цветовете на универсалната любов. Цветовете магента, роза и розово изпълват със спокойствие. Розовите кристали – турмалин, сапфир, кварц, перли, морганит и топаз и авантюрин изпълват с любов, състрадание, загриженост и приемане.Носенето на розова кристална гривна ще ви помогне да се предпазите от агресия и насилие. Колкото по-дълбок е розовият цвят, толкова по-мощни са защитни способности на кристалите. Това е перфектният женски акцент към всяко облекло, независимо дали го носите ежедневно или за специални поводи. С тях ще изпитвате чувство на спокойствие и удовлетворение. Ако искате да си купите розова кристална гривна, за да се отървете от лошите чувства към други хора, изберете по-тъмни нюанси на розовото. Има толкова много розови кристали, от които да избирате! 
Розовите кристали символизират универсалната любов. Енергиите, които розовите кристали излъчват, дават чувства на любов, приемане, нежност и грижа. Те укрепват самочувствието и самоувереността. Ако искате да успокоите силните си емоции и да внесете ред във взаимоотношенията си – имайте розови кристали. Носете ги, ако искате да се отпуснете, или ако имате проблеми с приемането на нещо. Когато избирате розов кристал или камък, се доверете на интуицията си – така ще изберете този, който е най-добър за вас. Само сърцето знае!Ако се нуждаете от указания за това, кои розови кристали трябва да получите, отделете време и ги докоснете и отговорът ще дойде сам при вас!