Гривна от зелен ахат, хематит и малахит

Зелен ахат и Малахит

Нов продукт

Гривна изплетена от сърма, зелен ахат,хематит и малахит

Повече детайли

1 Артикул

28,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Зелен ахат Символ на равновесието, мирът и спокойствието. Засилва връзката на тялото със земята. Дава кураж, енергия, сила, премахва страховете, повишава самоувереността. Привлича късмета. Намалява чувства като завист, ревност, гняв, увеличава личната сила За освобождаване от чуждата ревност, злоба или контрол. За благополучието на дома и укрепване на семейните взаимоотношения. Подобрява паметта и концентрацията, повишава издръжливостта и насърчава честността. Предотвратява безсънието и гарантира приятни сънища. Увеличава смелостта, подобрява възприятията, концентрацията и увеличава аналитичните таланти. Ахатът се смята и за камъкът- пазител на бременните жени. Използва се за защита от енергийни атаки.

Малахитът има царствен и хипнотичен вид. Наричат малахитът "огледало на душата". Египтяните го използвали като талисмани заради защитните му сили. Известен е като камък – „огледало на душата“ и „камък на трансформацията“. Ако любимият ви цвят е зелен, тогава този камък определено е за вас! Помага за справянето с промените- стимулира мисленето и контролира емоциите при предизвикателства, изненади и неочаквани събития.

Хематит за баланс, успехи в бизнеса и кариерата, в романтичните  отношения, в семейния живот.

Преди да поръчате гривната, измерете плътно обиколката на китката си. Отразете резултата в съобщение към поръчката си. Как  да  го  направите, вижте ТУК

Повече за значението на кристалите и минералите четете в БЛОГа

При изчерпване на металните елементи и висулки от модела, се използват други елементи.

  • Бижутата се доставят в опаковка, подходяща за подарък.
  • Доставката е за сметка на получателя и се извършва в рамките на 3 работни дни, според графика на куриерската фирма, която избирате вие. 
  • Отстъпки: При поръчка на стойност над 50 лв. доставката в цяла страна е БЕЗПЛАТНА
  • При поръчка над 200 лв. – клиентска отстъпка 10%.

Reviews

Write a review

Гривна от зелен ахат, хематит и малахит

Гривна от зелен ахат, хематит и малахит

Гривна изплетена от сърма, зелен ахат,хематит и малахит