Гривна "Прилив"

Тюркоаз и тигрово око

Нов продукт

Тюркоаз и тигрово око

Повече детайли

1 Артикул

22,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Тюркоазът е камък на приятелството и стимулира романтичната любов.  Помага за освобождаването на скритите чувства, дава кураж да предприемете първата стъпка и да накарате нещата да се случат! Камъкът разпалва пожар от страст и романтика, дори и да не сте романтичен човек. Ще ви вдъхнови да бъдете по-любящи, по-привързани и по-открити в чувствата си. Камъкът ще ви подтикне към забавление и спонтанност и пламенни приключения.  С този камък ще можете да балансирате емоциите и мислите си към вашия партньор. Тюркоазът символизира изцеление на отношенията. С него лесно можете да се освободите от болката, гнева, огорчението и негодуванието. Ако сте срамежлив човек този камък ще ви стимулира да водите смислени и задълбочени разговори. Ще станете по-разбираеми за околните и по-състрадателни към партньора си в моменти на слабост. Ще станете по-внимателни към човека, когото обичате и подкрепяте.

Тюркоазът е символ на щастие,  щедрост  и приятелство. Носи любов, здраве  и успех на притежателя си. Когато е подарен, камъкът носи богатство и щастие.

Tигровото око е камък за пари и материален просперитет. Камъните в кафяво златистата гама стимулират увеличаване на благосъстоянието. Тигровото око насърчава смелостта, физическата сила, яснота на ума. Казват, че камъкът е зареден с магическа слънчева енергия -  вдъхва самоувереност и сигурност, очиства и прогонва негативността и помага да поемем в правилната посока. За преодоляване на депресии и за защита от психични атаки. Стимулира  изпълнението на желания, носи успех в работата, стабилизира финансовото състояние, при  изпити и важни бизнес срещи. Предпазва от крах и разочарования.

Reviews

Write a review

Гривна "Прилив"

Гривна "Прилив"

Тюркоаз и тигрово око