Гривна "Зора"

Лунно синьо-бяло небесно

Нов продукт

Лунно-синьо-бяло. Аквамарин, лунни камъчета, содалит и ахат.

Повече детайли

1 Артикул

28,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Ахатът привлича успеха и носи късмет. Срещу неприятности, болести и настинки. Пази недвижимото имущество от посегателства. Ахатът е камък на равновесието. Дава кураж, енергия, сила, премахва страховете, повишава самоувереността. Привлича късмета. Намалява чувства като завист, ревност, гняв… Помага да си изградите добра стратегия, увеличава личната сила и способността ви да действате ефективно. Ще ви бъде полезен, когато искате да си върнете личната енергия, да станете по-уверени и да се освободите от чуждата ревност, злоба или контрол. Ахатът е мощен емоционален лечител, подобрява паметта и концентрацията, повишава издръжливостта и насърчава честността. Предотвратява безсънието и гарантира приятни сънища.

Содалит. За вдъхновение и творческо дръзновение. Препоръчват  го  на хора  на изкуството. За защита. И честност в отношенията. Камък, който е чудесен  при проблеми, свързани с комуникацията. Помага за изглаждане на разногласия. Особено полезен е за изразяване на честността на емоциите. Повишава интелигентността, знанието и обединява логичното с духовното. Содалитът е отличен камък за понижаване на високото кръвно налягане и при проблеми със щитовидната жлеза. 

Аквамаринът е камък на надеждата, щастието, доброто здраве, вечната младост и трайната любов. Балансира емоциите, пречиства ума и засилва творческите способности. Помага за освобождаване от страхове, съмнения и фобии. Превръща колебливостта във вътрешна устойчивост. Изостря интуицията като същевременно успокоява ума. Стимулира емоционалното разбиране, изразяване и освобождаване.

Лунният камък стимулира духовното и творческото развитие. За привличане на любов. Помага за разкриване на подсъзнанието и латентни способности и таланти. Талисман на хора от творчески професии -писатели, музиканти и художници. Насърчава пробуждането на обич.

Reviews

Write a review

Гривна "Зора"

Гривна "Зора"

Лунно-синьо-бяло. Аквамарин, лунни камъчета, содалит и ахат.