Гривна "Фреш"

Гривна от зелен ахат

Нов продукт

Гривна за богатство, щастие и дълголетие

Повече детайли

1 Артикул

26,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Ахатът е камък на равновесието. Дава кураж, енергия, сила, премахва страховете, повишава самоувереността. Привлича късмета. Намалява чувства като завист, ревност, гняв...

Ахатът е мощен емоционален лечител, подобрява паметта и концентрацията, повишава издръжливостта и насърчава честността. Предотвратява безсънието и гарантира приятни сънища. Увеличава смелостта, подобрява възприятията, концентрацията и увеличава аналитичните таланти. Ахатът се смята и за камък- пазител на бременните жени.

Зеленият ахат се носи  за богатство, щастие и дълголетие. За хармонизиране на емоционалните, физическите и интелектуалните човешки органи и хармонизиране на енергията.  Ахатът отнема стреса, стимулира добрия изказ на думи. Защитава децата от страх и им помага да проходят по-рано. Ако ахатът се носи дълго време, той подобрява зрението. Носенето на ахат на лявата ръка помага за преодоляване на нервността, облекчава главоболието. Полезно за всяка емоционална травма. Създава усещане за сигурност и увереност, облекчава вътрешно напрежение.

Reviews

Write a review

Гривна "Фреш"

Гривна "Фреш"

Гривна за богатство, щастие и дълголетие