Гривна "Ефирно"

Гривна от полускъпоценни камъни

Нов продукт

Гривна от хаулит, розов кварц и пренит

Повече детайли

28,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Хаулит. Cпopeд лeгeндитe дoĸocвaнeтo дo минepaлa пpoвoĸиpa жeлaниe зa пътeшecтвия. Имa cилнo въздeйcтвиe въpxy cъзнaниeтo и миcлитe. Mнoгo пoдxoдящ зa xopa, зaeти c ycилeнa yмcтвeнa дeйнocт. Hocи нa пoлзвaтeля cи xapмoния и пpи чecт дoпиp пoмaгa зa oбмянaтa нa вeщecтвaтa и ocвoбoждaвaнeтo oт тoĸcини. Белият цвят на хаулита символизира невинност и в същото време олицетворява силата на човешкото достойнство. Помага да се освободим от яростта и безконтролния гняв, от тревожните мисли (мисля, че това са отровите, които най-много ни морят). Поема в себе си негативната енергия и отрицателните емоции. Хаулитът помага да формулираме амбициите си - духовни и материални, и ни помага да ги осъществим. Смята се и за един от най-силните минерали за изостряне на паметта.

Розовият кварц е камъкът на безусловната любов и безграничното спокойствие. Ако искате да привлечете любовта на някого, не търсете нищо друго освен романтичния розов кварц. Освобождава неизразените емоции и душевни терзания и преобразува непотребните емоционални смущения. Облекчава болката и лекува загубата. Розовият кварц отнема негативната енергия и я замества с любовни вибрации. Засилва съпричастността и чувствителността. Чудесен е при кризи на средната възраст. Засилва положителните емоции и чувства.

Пренитът е  наричан "гонителя на дяволи".  Намалява стреса, балансира и успокоява емоциите и засилва интелектуалните способности. Вдъхва просперитет, растеж и откритост.

Reviews

Степен 
2019-03-17

Стилна и красива

Прекрасна комбинация от цветове, плетка и символика.

Степен 
2019-02-18

Красота!

Цветовете са прекрасни!

Write your review!

Write a review

Гривна "Ефирно"

Гривна "Ефирно"

Гривна от хаулит, розов кварц и пренит