Гривна "Равновесие"

Гривна "Равновесие"

Нов продукт

Гривна "Равновесие", изплетена от сърма и естествени кристали и минерали.

Коктейл от  скъпоценности.

Повече детайли

1 Артикул

28,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Гривна изплетена от сърма и естествени кристали и минерали. Коктейл от ахат, тюркоаз, аметист, карнеол, кварц, лабрадорит, лапис лазули, лунен камък, нефрит,  опал, пренит, планински кристал, корал и цитрин.

Посланията на  всички камъни са към устойчивост, равновесие, положителни емоции, просперитет и  благополучие. Повече за значението и символиката на камъните и кристалите четете в Блога.

Ахатът е камъкът на равновесието. Символ на сила, енергия, кураж. Премахва страховете, повишава самоувереността. Привлича късмета. Намалява негативните емоции като завист, ревност, гняв.

Аметистът е символ на богатство и равновесие. Създава енергийно равновесие в организма, предразполага към благородство и любов. Укрепва паметта, контролира емоциите и стимулира творческите натури. Освобождава от мъката, носи успокоение и равновесие.

Карнеолът е камъкът на зачатието, на сексуалната енергия. Пробужда  страстта и привлича любов, щастие и съпружеска вярност. Поощрява хармонията, творчеството и самочувствието, действа успокояващо и подобрява настроението. Носи успех във финансовите дела и привлича благополучие.

Кварц–камъкът на сърцето, любовта и красотата. Камък за любов.

Лабрадоритът е камъкът на смелите мечти. Повишава самочувствието и  стимулира към  смели  действия и  преследване на цели.

Лапис лазули подобрява информираността, проницателността и интелекта. Той е носител на древните знания и мъдрост. Носи спокойствие и обективност.

Луненният камък е символ на женствеността и любовта, на емоционалния баланс.

Нефритът е  символ на съвършенството и чистота.

Опалът е камъкът на вдъхновението. Той стимулира въображението и творчеството. Помага за освобождаване на задръжките и подобрява паметта.

Пренитът е  наричан "гонителя на дяволи".  Намалява стреса, балансира и успокоява емоциите и засилва интелектуалните способности. Вдъхва просперитет, растеж и откритост.

Цитринът стимулира творческата мисъл...

Тюркоаз, корал, планински кристал и яспис,  и много цветни  стъклени  мъниста.

Преди да поръчате гривната, измерете плътно обиколката на китката си. Отразете резултата в съобщение към поръчката си. Как  да  го  направите, вижте ТУК

Повече за значението на кристалите и минералите четете в БЛОГа

При изчерпване на металните елементи и висулки от модела, се използват други елементи.

  • Бижутата се доставят в опаковка, подходяща за подарък.
  • Доставката е за сметка на получателя и се извършва в рамките на 3 работни дни, според графика на куриерската фирма, която избирате вие. 
  • Отстъпки: При поръчка на стойност над 100 лв. доставката в цяла страна е БЕЗПЛАТНА
  • При поръчка над 200 лв. – клиентска отстъпка 10%

Reviews

Степен 
2019-04-03

Цветно настроение

Тази гривна ми носи много настроение и ме зарежда с лекота, позитивизъм и игривост.

  • 1 от 1 човека смятат, че това ревю е полезно.

Write your review!

Write a review

Гривна  "Равновесие"

Гривна "Равновесие"

Гривна "Равновесие", изплетена от сърма и естествени кристали и минерали.

Коктейл от  скъпоценности.