Гривна "Талисман"

Гривна "Талисман"

Нов продукт

Гривна изплетена от сърма. Комбинация от кристали и минерали срещу  всичко  със  знак "-", или  иначе  казано - предпазва, зарежда, помага.

Повече детайли

1 Артикул

25,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Ахатът привлича успеха и носи късмет и благополучие.

Опушеният кварц (морион) е кристал на благоразумието. Символ на стабилност и отговорност. Рутиловият кварц (косите на Венера). Влияе на любовните чувства и на стабилизирането на  връзки. Съдейства за намаляването на тревожността и на своевременното вземане на решения. Кристалът е носител на щастие. Неутрализира зли сили и вмешателства.

Океанският  яспис е за успокоение и повишаване на търпението. Ясписът е символ на сила и мъдрост. Подобрява паметта и концентрацията, издръжливостта и насърчава честността. Привлича щастие и просперитет. Увеличава смелостта, подобрява възприятията и  аналитичните таланти. Камъкът предпазва от необмислени постъпки, носи късмет на собственика си и отблъсква от него негативните погледи. Мукаит/червен яспис/- прогонва страха и депресията. Унакит - камъкът  за  личностно израстване. За защита от  тъга, отчаяние  и самосъжалениe. Трансформира  гнева   в положителна и конструктивна енергия, като любов и състрадание.

Нефритът е  символ на съвършенство и чистота, честност, добросъвестност, порядъчност, храброст, вярност и мъдрост. 

Хризолитът  е за просперитет, растеж и откритост - особено  в сърдечните отношения. Увеличава търпението, доверието и увереността. 

Тигровото око е   камък с магическа слънчева енергия. За самоувереност и сигурност, очиства и прогонва негативността. Стимулира увеличаване на благосъстоянието.

Пренитът хармонизира волята и сърцето. Повишава увереността и помага  да се вниква  в нещата. Успокоява ума и егото,  идеален камък за подобряване на интуицията и паметта.

Карнеол за женственост, лична сила и щедрост.

Цитрин за засилване на творческата мисъл, решаване на проблеми  като потиснат гняв, безсъние, кошмари. За благополучие.

Преди да поръчате гривната, измерете плътно обиколката на китката си. Отразете резултата в съобщение към поръчката си. Как  да  го  направите, вижте ТУК

Повече за значението на кристалите и минералите четете в БЛОГа

При изчерпване на металните елементи и висулки от модела, се използват други елементи.

  • Бижутата се доставят в опаковка, подходяща за подарък.
  • Доставката е за сметка на получателя и се извършва в рамките на 3 работни дни, според графика на куриерската фирма, която избирате вие. 
  • Отстъпки: При поръчка на стойност над  100 лв. доставката в цяла страна е БЕЗПЛАТНА
  • При поръчка над 200 лв. – клиентска отстъпка 10%

Reviews

Write a review

Гривна "Талисман"

Гривна "Талисман"

Гривна изплетена от сърма. Комбинация от кристали и минерали срещу  всичко  със  знак "-", или  иначе  казано - предпазва, зарежда, помага.