Гривна "Талисман"

Гривна "Талисман"

Нов продукт

Нова... Няма  друга  такава  комбинация  срещу  всичко  със  знак "-"

Или  иначе  казано - предпазва, зарежда, помага... четете  надолу :) 

Повече детайли

25,00 лв с ДДС

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Гривна “Талисман”. Нова... Няма  друга  такава  комбинация  срещу  всичко  със  знак "-"

Ахатът привлича успеха и носи късмет и благополучие. Срещу неприятности, болести и настинки. Пази недвижимото имущество от посегателства. 

Опушеният кварц (морион) е свещен  камък за друидите. Кристалът на благоразумието. Символ на стабилност и отговорност.

Рутиловият кварц (косите на Венера) се препоръчва за фокусиране на ума. Влияе на любовните чувства и на стабилизирането на  връзки. Съдейства за намаляването на тревожността и на своевременното вземане на решения. Камъкът е носител на щастие.  Повишава вярата в самия себе си. Рутиловият кварц се използва за преодоляване и неутрализиране  на  зли сили и вмешателства, при  медитация, духовна комуникация и  тълкуване на  сънища. 

Океанският  яспис е за успокоение и повишаване на търпението. Ясписът е символ на сила и мъдрост. Подобрява паметта и концентрацията, издръжливостта и насърчава честността. Подсилва енергията на своя собственик и привлича към него щастие и просперитет. Предотвратява безсънието и гарантира приятни сънища. Увеличава смелостта, подобрява възприятията, концентрацията и увеличава аналитичните таланти. Камъкът предпазва от необмислени постъпки, носи късмет на собственика си и отблъсква от него негативните погледи.

Нефритът е  символ на съвършенство и чистота, честност, добросъвестност, порядъчност, храброст, вярност и мъдрост. 

Унакит - камъкът  за  личностно израстване. За защита от  тъга, отчаяние  и самосъжалениe. Този  камък  помага  да  бъдем одухотворени, но  и здраво стъпили  на земята. За повдигане на самочувствието. Чрез него можем да трансформираме гнева си в положителна и конструктивна енергия, като любов и състрадание.

Хризолитът  е за просперитет, растеж и откритост - особено  в сърдечните отношения. Увеличава търпението, доверието и увереността. 

Тигровото око е   камък с магическа слънчева енергия. За самоувереност и сигурност, очиства и прогонва негативността. Стимулира увеличаване на благосъстоянието.

Перидотът подпомага  изцелението и  подобрява  жизнеността на тялото. Увеличава търпението, доверието и увереността. Забавя процеса на стареене.

Серпентинът е за защита от  чужди влияния и мир.

Мукаит -  кристал, който  помага при проблеми със собственото его и комуникативността. Прогонва страха и депресията.  Дава кураж на многостранно развити личности.

Цитрин, символизира индивидуалност и увереност, които превръща в твърда решителност. За засилване на творческата мисъл, решаване на проблеми  като потиснат гняв, безсъние, кошмари.

 Дължина 21 см.

Reviews

Write a review

Гривна "Талисман"

Гривна "Талисман"

Нова... Няма  друга  такава  комбинация  срещу  всичко  със  знак "-"

Или  иначе  казано - предпазва, зарежда, помага... четете  надолу :)