Гривни "Юлско утро"

Гривни "Юлско утро"

Нов продукт

Гривна за спокойствие, мир, любов и благоденствие. 

Повече детайли

1 Артикул

27,00 лв с ДДС

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Юлско утро

Гривна от лапис лазули, розов и черешов кварц, планински кристал, аметист, гранат, кварц, лунен камък, авантюрин и тигрово око. Ситнежи за спокойствие, мир, любов и благоденствие. 

Лапис лазули   – Лазурит. Камъкът пoдoбpявa инфopмиpaнocттa, пpoницaтeлнocттa и интeлeĸтa. Символ е нa дpeвни знaния и мъдpocт, cпoĸoйcтвиe и oбeĸтивнocт. Камък за просперитет, успех, късмет и щастлива любов. Влияе /не знам как/ на  интeлeĸтa, мъдpocттa и лидepcĸитe ĸaчecтвa.

Планински кристал – камък на въображението. За привличане на любов, радост, спокойствие и благополучие.

Кварц - за да усетите радостта от живота.   Помага за облекчаване на стреса, раздразнителност и повишаване на човешкото творчество и самочувствие. Талисман на хора на изкуството.

Гранат - привлича любовта и щастието. Талисман на скулптори, художници, поети, музиканти, дизайнери, режисьори, артисти, т.е., всички тези хора, чийто успех зависи от пълна ангажираност и страст.

Авантюринът символизира спокойствие, творчество и търпение. Стимулира творческото вдъхновение и дава смелост да живееш истински около другите. Това е идеален камък за онези, които търсят позитивен възглед за живота. Той дава на ползвателя си вътрешно равновесие и стимулира процеса на сънуване. Смята се, че оказва положителен ефект върху психиката и укрепва самочувствието. Утешава, балансира и поддържа чувствата. Намалява тревожността и успокоява емоциите. Авантюринът носи късмет, независимо от оцветяването му, но най-мощен е зеленият авантюрин. Камък за късмет, богатство и приключения в любовта. Носи късмет на тези които обичат хазарта и увеличава чувството за хумор и ведрост на своя притежател. Ако носите  такъв  камък не се изненадвайте от неочаквани приключения и късмет в любовта :)

Аметистът е символ на мир, искреност, честност и добродетел. Камък, който помага да се развием интуицията,   да управляваме емоциите и   стремежите си за достигане на по-високо духовно ниво.

Лунен камък - за привличане на любов. Помага за разкриване на подсъзнанието и латентни способности и таланти. Талисман на хора от творчески професии -писатели, музиканти и художници. Насърчава пробуждането на обич. Камък на любовта и хармония с околната среда.

Тигровото око е камъкът за пари и материален просперитет. Камъните в кафяво златистата гама стимулират увеличаване на благосъстоянието. Тигровото око насърчава смелостта, физическата сила, яснота на ума. Казват, че камъкът е зареден с магическа слънчева енергия - вдъхва самоувереност и сигурност, очиства и прогонва негативността и помага да поемем в правилната посока. Помага в изпълнението на желания, носи успех в работата, стабилизира финансовото състояние, помага при изпити и важни бизнес срещи. Предпазва от крах и разочарования. Т.е. камъкът ще помогне да постигате целите си чрез предприемане на директни действия. Ако на човек "му стиска" :)

Вкратце - носете  такава  гривна, за да сте в кондиция :) Пък може и  да ви  се падне  нещо  от  описанието  на гривната - и все  хубаво :)

Две гривни с различен размер от 16  до 18 см обиколка на китката.

Reviews

Write a review

Гривни "Юлско утро"

Гривни "Юлско утро"

Гривна за спокойствие, мир, любов и благоденствие.