НА ЗАРИ С ЛЮБОВ

НА ЗАРИ С ЛЮБОВ
Зари сладко се гушка в мекинкото портбебе.
В навечерието на нейното  раждане се започна  и бебешката "линия".
Пеленки - мекинки от трико, чаршафчета, възглавнички, юрганчета, обиколник  за бебешкото креватче...
Естествено в нежни цветове - прасковено, жълто, коралово, и "задължителното" сиво на точки.
И  и  се  получава на Зари  всичко от  раз. Просто  и стават  нещата. Не само  лесно, но и бързо. И всичко е мекинко и симпатично.
Избегнахме кича и шаренията поради още една причина - само  Зари  да  попорасне и  ще си изрисуваме всичко с боички, така, че  да си измисляме приказни истории за бубулечета, мечета, маймуници, лисици, мишленца и зайченца в трици.  За да сме единствени и неповторими, след дълго зяпане на конфекцията в магазините за бебета, купихме платчета, вата  и  хоп- готово.
Ползваното бебешко кошче Mamas & Papas, което пристигна от Англия стана неузнаваемо. Пълен ъпгрейд, с драперия, дюшече и възглавничка в сиво на бели точки.
Мисля, че това е най-профи изработеното от мен за бебоци... Иска ми се  аз  да  съм в кошчето, честно... 

Двулицево  портбебе от трико и вата, с връзчици и рози,  за количката,  която пък е в кралско лилаво... Е,  не всеки цвят може да се нареди до този. От едната страна портбебето е в сиво и розово, от другата е сиво-бяло с розово...
И рози... И от двете страни, но  различни :) 
КРАСОТА, НАЛИ :) 
За Зари има още аксесоари - двулицеви панери за дрешки, играчки и тоалетни принадлежности, торба и кърпи за стерилизирани нейни съдчета и биберони... Изработени са от плат, трико и вата.
И това не е всичко... Най-доброто предстои - дрешки, кукли и каквото трябва. Но така, че да сме единствени, естествено :) 

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code